sim only smartphone

Wat extra geld deze maand? Stap naar sim only over

business

Iedere maand wat minder uitgegeven is natuurlijk altijd welkom. De vaste lasten zijn vaak het eerste waar mensen naar kijken om iets op te besparen.

sim only smartphoneJe mobiele telefoon rekening kan mogelijk ook wel voordeliger. Veel mensen betalen daar namelijk enkele tientallen euro’s per maand voor, soms nog wel veel meer. En dat kan een stuk goedkoper. Ben je ook benieuwd hoe dit kan? In dit bericht vertellen we er meer over. Wil je liever prepaid, bekijk dan ook eens Telfort opwaarderen op internet.

Wat is een sim only nu eigenlijk precies?

Je kunt al flink wat aflezen aan de naam. Sim only staat voor alleen een simkaartje. Je hebt dus een abonnement met een bekende provider, maar je moet zelf zorg dragen voor een toestel. Uiteraard is het ook mogelijk om er een telefoon bij te nemen of op afbetaling te kopen. Maandelijks betaal je dan een hoger bedrag.

Toestel is niet inbegrepen bij sim only

Je betaald in dat geval niet alleen voor je abonnement maar ook voor het toestel. Maar als je dus zelf een mobiel aanschaft (of je oude nog een tijdje blijft gebruiken) dan hoef je dus alleen maar het sim only abonnement af te rekenen. Dat scheelt behoorlijk in de kosten. Je kunt ook Telfort verlengen. Vaak loont het echter wel om ook even rond te kijken bij andere providers.

Kies je voor een sim only abonnement, dan moet je dus zelf voor een toestel zorgen. Een nieuw model telefoon kan flink in de kosten lopen. Als je het laatste nieuwe model wilt hebben, dan ben je inderdaad zoveel geld kwijt. Maar als je jouw huidige mobiel nog een jaartje blijft gebruiken, hoef je dus helemaal geen nieuw toestelte kopen. Dat scheelt flink.

Beeldscherm toestel kapot?

Misschien is het beeldscherm van je huidige toestel wel defect of is de telefoon erg sloom geworden. Vaak kun je deze wel weer wat sneller maken door een volledige resetuit te voeren en alle software en apps te updaten. Wil je toch echt een beter model smartphone hebben, dan is een refurbishedtoestel wellicht ook een idee. In plaats van een volledig nieuwe koop je daarmee een wat ouder model. Dat scheelt dus behoorlijk!